Om oss

Rättvisa kläder för alla åldrar

Vår vision

BambuButiken.se är trötta på den “slit- och slängkultur” som vi har i västvärlden idag. Människor konsumerar allt mer billiga produkter som vi helt enkelt slänger efter en kort tid. Ibland helt fungerande saker. Det här sättet att leva och konsumera får allt för ofta betalas dyrt av någon annan. Arbetarna som handskas med livsfarliga kemikalier utan skyddsutrustning eller av bönderna som får sina marker förstörda av alla bekämpningsmedel.

Barnarbete är vanligt förekommande, och på grund av prispressade produkter tvingas fabrikerna producera mer på kortare tid, vilket förstås innebär en stenhård konkurrenssituation mellan fabrikerna, som i sin tur genererar längre arbetspass och lägre löner för arbetarna. För att inte tala om miljöförstöringen som uppstår när vi sedan ska kasta alla våra “förbrukade” fynd, ofta i plast och diverse syntetmaterial som inte kan brytas ner av naturen.

Därför förespråkar vi: Köp färre saker, men som håller bättre kvalitet. Det gynnar både dig själv, miljön och även tillverkaren.

Handla ekologiskt och rättvist producerade varor!

Vi kommer alltid tillhandahålla svenska folket med ekologiska och rättvist producerade alternativ när det gäller kläder och textiler, hygien, hudvård, presenter, rengöring och mycket mer.

Information

BambuButiken.se drivs av möbelföretaget LC Möbler HB

Org. nr: 969730-9855
Bankgiro: 231-7261
Swish: 123 680 29 12

Telefon: 036 – 205 48
E-post: info@bambubutiken.se

Besöksadress: Järnvägsgatan 71, 565 32 Mullsjö