Strumpa Bambu/ull, Grafitgrå

69 kr

Bambusock med 15% ull som kombinerar det bästa av två naturmaterial. Viskos av bambu är mjukt, följsamt och med sina runda lena fibrer extra bra för känslig hud. Bambu är naturligt fuktreglerande och känns behagligt svalt när det är varmt samtidigt som det värmer bra vid kallt väder.

Storleksguide
Artikelnr: 018737 Kategorier: , ,
Varumärke: Life Wear Bamboo

Beskrivning

Bambusock med 15% ull som kombinerar det bästa av två naturmaterial. Viskos av bambu är mjukt, följsamt och med sina runda lena fibrer extra bra för känslig hud. Bambu är naturligt fuktreglerande och känns behagligt svalt när det är varmt samtidigt som det värmer bra vid kallt väder. Textilier av bambu är ett betydligt mer miljövänligt material än konventionellt odlad bomull om den tillverkas i ett slutet system.

65% bambu/Modal, 15% ull, 19% polyamid, 1% spandex. 60° tvätt

Innehåller organiskt odlad Life Wear Bamboo. Bambun varken vattnas eller besprutas och har väsentligt mindre miljöpåverkan än bomull. Naturliga egenskaper, håller materialet fräscht längre. Håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande. Runda, lena fibrer som är bra för känslig hud. Lyxigt, mjukt och följsamt.

Information

Färg

Material

65% bambu, 19% polyamid, 15% ull, 1% spandex

Tvättråd

Maskintvätt 60˚

Kompletterande produkter

  • BästsäljareMängdrabatt
    119 kr

    Låga bambustrumpor som håller dig torr och sval om fötterna och tar hand om fotsvetten på ett helt unikt, naturligt sätt.